segueix-nos a facebookblogger.. . . . . . . ........

Mar Sansano Barcelona,1980.

 

Sóc la Mar Sansano i he treballat en l’àmbit educatiu i social fins el 2007. En aquest any decideixo donar un tomb a la vida i dedicar-me a les arts.  Va ser també l’any 2007 en el que entro a la Llotja, escola superior d’art i disseny de Barcelona, en la especialitat d’enquadernació artísica. Tres anys més tard finalitzo la meva formació assolint la nota més alta de l’especialitat en la promoció 2009/10. L’any 2011 em trasllado a Konya, on aprenc, en una de les 3 úniques biblioteques de llibres manuscrits de tota Turquia, Konya Bölge yazma eserler kütüphanesi müdürlügü,  diferents mètodes orientals de decoració en les arts del llibre, teship (miniatures) i ebru (paper marmolejat turc). L'any 2013 em trasllado a Istambul on segueixo millorant la formació de paper marmolejat turc a ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI Turk Islam Sanat İhtisas Merkezi. En les petites escapades que faig cap a Barcelona, imparteixo cursos d’enquadernació artística i paper marmolejat en escoles d'art, centres cívics i espais multidisciplinars.

adfghcb

He col·laborat en exposicions com:

Istambul, Eyup Büyükşehir Belidiyesi. obra: gel-git. maig 2014. Istambul, Turquia.
.Ebru. Istambul, Úsküdar Büyükşehir Belidiyesi. obra: battal. abril 2014. Istambul, Turquia.
Konya Büyükşehir Belidiyesi. obra: akkase. menció especial. juny 2012. Konya, Turquia.
.Ebru. Konya Büyükşehir Belidiyesi. obra: tulipanes. abril 2012. Konya, Turquia.
.Ebru. Konya Büyükşehir Belidiyesi. obra: Battal. novembre 2011. Konya, Turquia.
. Paper japó. Artesania Catalunya. obra: Al-Nour. octubre 2010. Barcelona .
.Entorn el Silenci. Sala d'exposicions del districte de Gràcia. Espai blanc de l'escola d'art i disseny Llotja. obra: about the silence. 2010. gràcia, Bcn.
.Obra gràfica sobre paper japonés Inshu, l'art de/ sobre paper. Eouvre graphique sur papier japonais Inshu. L’art dur/ sur papeir. obra: luz. 2010. Prades, France.
. Paper japó. Exposició itinerant. obra: la fibra. 2009 Oviedo, Gijón, Astúries.
. Homenatge Julio Cortázar. Treball conjunt entre alumnes de gravat i enquadernació. Llotja, escola d’art i Disseny. 2009 Barcelona.
. Paper japó. obra: Bcn-Japón. 2009 Prades, France.
. Artesans del paper Japonés INSHU i artistes grabadors espanyols. Nova fusió de velles cultures de l'est i l' oest. obra; 100% natural. 2008 Japó.
. Expo Afeda. obra: Si las palabras lo fueran todo. 2008 Madrid.

adfghcb